måndag 15 mars 2010

4 år..

Ja igår blev min lilla bebis hela 4år...!! Var tog tiden vägen? Det var en mycket lycklig liten kille som fick ha sitt första kalas med dagiskompisarna på lördagen.
Han hade bjudit in 5 st men en fick magsjuka, en var bortrest och en hade skidtävling så det blev bara bröderna D och I som kom. Men de hade sin storasyster E med sig åxå och hon är ju bästa vän med Olli så hon fick vara kvar hon åxå.
Nea och Olli och Melle hade dukat fint på bordet med svarta assietter och sugrör och blå/svarta servetter med Blixten McQueen på och svarta dödskalle-ballonger uppsatta överallt *ler*.
De fikade spindeltårta och bullar och kakor och sen lekte de på fri hand så jag behövde inte bry mig alls utan kunde diska undan lite ist..
Efter kalaset åkte vi ner till sjön och promenerade lite och lekte och såg på Isrally ett par timmar.. så skönt att få sitta i solen och se lyckliga barn.. Fanns väl eg bara en sak som fattades men han var med mig i hjärtat iaf..
Söndagen vaknade jag av att Melle satt i köket o lekte.. så jag väckte Nea och Olli och så skickade vi Melle i säng så han kunde låtsas sova den lilla spelevinken.. vi sjöng och hurrade och han bara "snarkade" *S*. Sen blev han vaken och skrattade gott när han fick paket med film och pussel och radiostyrd polisbil.. (vilket morfar hade jättekul med sen på kvällen *S*)
Efter frukosten åkte vi ner till sjön igen och åkte skridskor nån timme innan vi pyste hem och gjorde middag efter Melles önskan, det blev pannkakor.
Klockan 1730 kom släkten iform av morfar o Maja o Karin, Rosie o johanna o Albin. Presenter blev helikopter med gubbar mm, strumpor, kalsonger, cd-skiva med Melvin, pengar, choklad och en kortlek *ler*
Nu är det bara 1 år kvar till nästa födelsedag*ler*

1 kommentar: