måndag 11 juli 2011

Uppdaterar lite

Sen sist så har det varit skolavslutning. Pga regnet så hölls avslutningen i kyrkan, åh vad mina tårar rann nerför kinderna av stolthet när barnen började gå in i kyrkan och nea gick i främsta ledet och spelade Äppelbo Gånglåt på fiolen!! Sen sjöng både Nea och Olli med sina körer och nea spelade med orkestern.. många tårar blev det!!
Efter kyrkan gick alla till sina respektive klassrum, S följde med Olli och jag följde med Nea.
Där såg vi på film från förskoleklassen och sen lite tal och tack och hej och MASSAR tårar när vi kramade Jenny :(
En så suveränt bra lärare är svårt att hitta!! Hon såg alla elever och hade respekt hos dem. Hon var hård men mjuk på samma gång och otroligt pedagogisk!
Kommer verkligen att sakna henne!

Sen har jag och barnen varit på resande fot en helg. Vi tog ett tidigt tåg till Stockholm helgen före midsommar och hälsade på Syster Sessan med familj.
Fredagen regnade bort, vi åt god mat och myste inomhus bara.
Lördagen sken solen så vi tog en promenad till Blecktornsparken och var där i flera timmar och lekte och fikade och träffade C en snabbis åxå innan vi tog en promenad genom Vita Bergsparken hem. Åt mat och slängde de små i badkaret. Medan de badade smet jag och Nea ut på en promenad och stod uppe på berget vid hamnen och pratade och njöt av solnedgång och utsikten. :)
Söndagen mötte vi upp S nere vid slussen för att åka färjan över till Gröna Lund. Regnet öste ner men vi hade ju inte så mkt val eftersom Nea vunnit entré och åkband för just den dagen. Vi åkte ett helt gäng karuseller iaf och var inne i Lustiga huset två ggr. Åt pizza och åkte lite till. Sen färjan över till slussen och promenad till Viking-terminalen för jag och barna skulle åka Cinderella =).
A-ytterhytt hade vi denna gång och det var riktigt gött!!! Varm dusch och sen kröp vi ner i sängarna ett tag och vilade lite innan vi gick och åt och strövade runt och lekte.
Handlade lite i taxfreen på måndagen och kom hem sent på kvällen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar