måndag 24 maj 2010

På resande fot

I onsdags åkte jag, barnen, Rosie och Johanna med Viking Line till Helsingfors. En resa som var välbehövlig efter vintern och vårens alla jobbiga turer med både jobb och skola/kommun. Så skönt att få koppla bort allt tänkande och bara vara..
Bussresan gick lika bra som vanligt när man åker med barna.. Väl nere i sthlm var det så gott som bara att gå och få biljetter och hoppa på båten, skönt att slippa sitta och vänta nån timme *ler*
Vi gick upp på Sun Deck efter att vi dumpat bagaget i hytten och tog en drink och njöt av kvälls-solen och utsikten över sthlms skärgård.
En snabb visit i taxfree-shopen och köpte lite coca cola och cider och snacks innan jag och barna gick och badade i bubbelpoolen.
På med kläder och halvskapligt utseende och upp till cafét och åt lite. De hade en väldigt god broccolipaj där.
Melvin blev dock trött och sur och somnade i vagnen ist så efter en tur till Fun Club så gick barnen gå och lägga sig, Johanna passade dem medan jag o Rosie tog en öl till i baren. Jag var upp och dansade lite och njöt av livet...
Torsdagen var vi och gick i Helsingfors som bjöd på strålande sol och sommarvärme. Åt på McDonalds och satt sen nere i hamnen ett tag och solade lite..
Väl ombord på båten igen så blev det några cider uppe på Sun Deck innan båten la ut igen och vi gick ner och gjorde oss klara för buffén. Shoppade godis och lite sprit och tog en tur till Fun Club igen för att svalka oss med varsin öl :) hmm låter som vi varit hur fulla som helst snart *S*
Melvin sov gott i sin vagn som vanligt..
På fredagen klev vi upp och åt frukost.. packade ner allt i väskorna igen.. sen buss hem till dalarna.. bussen gick iofs bara till borlänge så där klev vi av och gick till Kupolen och åt medan vi väntade på att C skulle plocka upp oss.
Hem och åt middag och babblade massor.
Sen var även Katten trött och somnade gott.........................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar